Här kômmer den - min önskelista 2017

Vänner! Med anledning av att jag igår såg en julgran monteras i en butik jag besökte (JOOO DET ÄR SANT) kom jag att tänka på sånt jag borde minnas att jag önskar mig till jul. Jag brukar nämligen inte önska mig julklappar annat än "kanske pengar". Men i år ska jag banne mig göra det? Så det blir av menar jag. För annars köer jag bara hämtmat och betalar förskoleavgiften för pengarna. Typ. 

Så här kômmer den - min önskelista 2017:

1. En symskin!
Okej. Har alltid velat blir bra på att sy (förutom under den period av livet man skulle lära sig det i syslöjden då. Synd). Och fattar ni vad svårt det är att lära sig sy utan symskin? Megasvårt. Så en symskin tack.

Kanske en sånhär asfrän? 


2. En slipmaskin!
Mycket maskiner här. Men en slipmaskin pga vill kunna fixa till möbler snyggt och lätt. Jag tilltalas av tanken på att ge luggslita möbler i nya kläder men är föga road av slipjob med sandpapper. Tack tack en slipmaskin under granen hurra!
 
3. En snygg matta!
Åh. Den perfekta vardagsrumsmattan har ännu inte korsat min väg. Tänker nått bohemiskt i snygga färger. Typ nått i smaragdgrönt eller samettsblått och som ej kostar +10.000 kr som allt jag hittils lagt till i mitt inspirationsalbum :)))))))


Ge mig!
 
4. Ett par Levis 501:or!
Drömbrallan alla dar. Som jag ej äger. SKANAL.
 
5. Ett tålamod!
Något jag velat ha hela livet men aldrig haft. Det kanske är svårt att få... men det kanske finns en kurs? Signa upp mig på den förihelvete! Helst nu på en gång!!!!

6. En Campagne-prenumeration!
Finns det? Isåfall vill jag ha en. 

 
Tack på förhand! Hej hej <3 

Planer på print

Hej kompisar! <3

(Ok. Igga gärna det faktum att jag producerat ett inlägg var åttonde vecka i sann USEL-ANDA. Så, då var den elefanten i rummet utpekad och vi kan gå vidare mot nya erfarenheter. Hehe.)

Sen senast har det hänt mycket. Till exempel har jag tagit upp det är med målande. Igen. Det är INTE tråkigt om vi säger så. Jag har målat hela livet, mer eller mindre och har alltid tyckt att det är det härligaste, roligatste och mest rogivande jag vet. Men sen går livet i cykler och lust kommer och går. Mest går om vi ska vara ärliga. 

Men nu är det här (lusten alltså) och jag ska klamra fast vid den som en liten bebiskoala klamrar fast vid sin mamma. Mycket rimlig liknelse, absolut. 

Sånt jag gillar att måla just nu: 

 
Arga tjejer. 


Luriga djur. 

Plananen är att börja sälja grejer. Många verkar vilja ha print jag gjort - vilket känns helt fantastiskt! Blir så tårögt glad och stolt. Så i dagarna kollade jag upp Tictail-försäljning, vilket verkar vara bra. Eller? Nån som invänder? Andra förslag? Låt mig gärna veta om ni har erfarenhet. 

Nu har jag satt span på några tryckerier som gör print i stan. Svårt att veta kvalle bara. Så det tar en stund att välja. Sen är planen att producera fler motiv och sen köra igång innan årsskiftet. Gärna snarare ändå såklart.

Håller er uppdaterade.

Och nu: blogghöst. Jag känner det i mig. 

Puss!
Hej och välkommen! Jag heter Matilda Magnisson och jobbar som fotograf, copywriter och illustratör. Jag driver även en kommunikationsbyrå med fokus på digital kommunikation och sociala medier och har gedigen och dokumenterad erfarenhet av mitt arbete.

Kontakta mig på: matilda.like@outlook.com