Hej alla och tack tack tack.

Alltså. HUR glad blev jag över att NI blev glada att JAG är glad över att blogga igen. SÅ GLAD!!!
Ni är 100% bäst. Medaljutdelning till intenets trognaste läsar-skara sker vid senare tillfälle. Ni är ju vana att vänta så att...eee ;)

 
Det jag vill få fram är att det känns så roligt att hänga med er igen - gamla läsare som nytillkomna. Och att jag är helt överväldigad av den fina repons jag fått från er. Tack igen! Nu vill jag givetvis att alla ska känna sig välkomna hit och inser i samma stund att det kan vara bra om ni känner mig litegrann. Däför har jag som den narcissist jag är intervjuat mig själv. För ER skull. Jo. För er skull. Jag lovar. Inte alls för min... eller jo lite. Men nu slutar vi tjata om det och kör.

Hej Matilda! Du är tillbaka. How come?
Hallå. Jag är tillbaka, helt korrekt. Jag har verkligen saknat att ha ett ställe att fördjupa mig i saker. Instagram i all ära men det är texten som är mer än halva grejen ändå. Jag älskar att skriva och har saknat skrivandet som uttrycksform. Det är det roligaste jag vet, och varför ge upp nått man älskar? Totalkorkat! *blänger på mig själv*

Hur lever livet?
Jo tack bra. Jag är som vanligt gruvligt förvirrad över exakt allt viktigt i livet, men det är standardläge. I övrigt har jag kännt mig glad, driven och hoppfull den senaste tiden vilket alltid är härligt.

Vad tittar du på just nu?
Serier: "Shameless" (detta underbara ska vi snacka mer om) och "The Pepole v. OJ Simpson" (älsk-hatar).

TV: "Vem bor här?" (alltså mysigaste TV-programmet?), "Bäst i test" (PLÖJDE detta och skrattade mig till ett sexpack) samt "Dokument innifrån" och "Kobra" (pga vill verka creddig + mycket bra). Tydligen bara SVT? 

Vad längtar du efter? 
1. Sommren.
2, Min bästis som kommer hem från Nya Zeeland OM EN MÅNAD och hälsar på <3
3. Frihet och tjugofem mille på sparkontot.
4. Nya säsongerna av GoT, OITNB, Twin Peaks och Fargo.

Vad har du tänkt på det senaste? 
Frekvent tanke: Att mina barn börjar bli så stora. Snart fem och sju? Älskar det!

Ganska frekvent tanke: Hur man praktiskt gör för att flytta till typ Spanien. Jag är så sugen på att liksom ge mig ut på ett äventyr och bara göra nått galet. Gelet som att köpa en citylägenhet i Barcelona och köra därifrån.

Ibland förekommande tanke: Ska jag månne utbilda mig till psykolog? Känner en sån dragningskraft mot människors hjärnor. Typ ohälsosam. Men kittlande. 

Vad är ditt senaste köp?
Eh. Har jag nämt att jag blivit en puderjunkie? Puder som i smink alltså. Det är cirka det enda jag lägger pengar på nu förtiden. Smink och hudvård. Den skarpsynte kan se att jag skapat en alldeles egen kategori för detta UNDERBARA som jag planerat att fylla med glitter, krämer, färg och fransar. Tjoho!Avslutningsvis, vad ska du göra idag? 
Eh. Jobba klart. Sitter på jobbet och skriver det här ja. Stort plus med att vara sin egen chef: ingen som kommer och snokar och vill ha timrapport.

Sen ska hem och packa för en helg i Malmö/Köpenhamn och därefter titta till mina nysådda frön. Jag blir KNÄPP när jag odlar. Kollar till fröstackarna en gång i timmen (som om det skulle ha hänt nått anmärkningsvärt på en timme), känner på jorden och granskar varenda millimeter efter ogräs. Vattnar, pratar med groddarna och fantiserar om när de växt till sig i ätvänlig storlek mvh crazy_plant_lady_88


Sånt jag odlade förra året och som jag fortfarande DRÖMMER om på nätterna.
#1 - Anonym

Äntligen!

Svar: :)
Matilda Magnisson

Hej och välkommen! Jag heter Matilda Magnisson och jobbar som fotograf, copywriter och illustratör. Jag driver även en kommunikationsbyrå med fokus på digital kommunikation och sociala medier och har gedigen och dokumenterad erfarenhet av mitt arbete.

Kontakta mig på: matilda.like@outlook.com