Den/det senaste...

 
...KÖPET Två stycken Fidget Spinners och två stycken flygbiljetter till Barcelona. Gissa vad som var till mig och en kompis och vad som var till barnen. 
 
...GOOGLINGEN Dior Patchouli Imperial. Har blivit BESATT av en doft jag måste ha. Men den kostar tydigen 445 US dollar enligt google. Fy fan vad pissigt. 
 
...BESVIKELSN Se ovan. 
 
...DRINKEN En flarra Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir. Mumsfilibabba.

 
...GAPSKRATTET Skrattar mest åt mems just nu. Här är några som rivit av ordentliga garv under veckan:

 
hehehehehehehe
 
...REPRISEN Jag har börjat se om Twin Peaks för att kunna se säsong tre utan att känna mig som ett ouppdaterat fån. Nått säger mig att det kommer att behövas. 
 
...SKICKADE SMSET "DU VABBAR IMORGON BITCH!" 
 
...FÖLJDA INSTAKONTOT @sdahlstrom pga cool, smart och kroppspeppig!

 
 
...KOLLADE YOUTUBEKLIPPET Det här enligt min historik. Jag bara ANTAR att det är nått av barnen som kollat. Annars måste jag serr ta ett snack med Jocke när han kommer hem... 
...INKOMNA MAILET
Ja! Welcome!  Från P4 Skarabrorg där jag sitter med i en familjepanel och diskuterar familjerelaterade frågor varje månad. Imorgon är det dags igen. 

...BILDEN I TELEFONEN Denna som jag tog i förmiddags när Ian lekte på sitt rum och jag kännde att en effektiv vabdag slash hemma-arbets-dag var på G. Så blev det INTE om vi säger så. Vad är det med barn och vab? Varför blir de alltid som piggast sekunden efter man förkunnat för förskolan att "vi är hemma idag". Mycket märligt beteende.  
Hej och välkommen! Jag heter Matilda Magnisson och jobbar som fotograf, copywriter och illustratör. Jag driver även en kommunikationsbyrå med fokus på digital kommunikation och sociala medier och har gedigen och dokumenterad erfarenhet av mitt arbete.

Kontakta mig på: matilda.like@outlook.com